SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Naomi Osaka, sportiva plătită cel mai bine din lume în 2019. Ce altă tenismenă mai este prezentă în Top 100 general

Naomi Osaka, sportiva plătită cel mai bine din lume în 2019. Ce altă tenismenă mai este prezentă în Top 100 general

Naomi Osaka si trofeul cucerit la Australian Open 2019

Cei de la Forbes au făcut totul anual al câștigurilor din sport pe 2019. Chiar dacă ierarhia va fi publicată săptămâna viitoare, deja s-a aflat că doar două sportive fac parte din topul general al câștigurilor pe anul trecut. Ambele sunt tenismene.Naomi Osaka și Serena Williams sunt singurele reprezentante ale sportului feminin în Top 100 al câștigurilor din sport în 2020. Japoneza, fost lider mondial, este cel mai bine plătită sportivă din lume pe anul trecut, după cea adunat 37,4 de milioane de dolari din premii şi contracte de sponsorizare.Ea a stabilit un nou record mondial al câștigurilor dintr-un an. Precedentul record, de 29,7 milioane de dolari, a fost stabilit de Maria Şarapova în 2015.

Cea mai mare parte a câștigurilor asiaticei a fost obținută din contractele de sponsorizare: peste 30 de milioane de dolari. Din tenis, ea a câștigat 6.788.282 dolari.
Serena Williams a câștigat anul trecut cu 1,4 milioane de dolari mai puțin decât Naomi Osaka, adică 36 de milioane de dolari. Dintre aceștia, mai mult de 31 de milioane de dolari au fost obținuți din contracte de sponsorizare și ”doar” 4.310.515 dolari din prestațiile de pe teren.

În topul celor mai bine plătiţi sportivi, Osaka ocupă locul 29, în timp ce Williams este pe 33. Chiar dacă pot părea puține doar două jucătoare în Top 100 mondial, este pentru prima dată după 2016 două femei se află în Top 100.

CITEȘTE ȘI:  Ce înseamnă să reprezinți Japonia: Naomi Osaka a ajuns păpușă Barbie - FOTOCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, a opta sportivă în Topul Forbes 2018

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top