SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Prietena Simonei Halep, apariție într-un serial de succes de pe HBO. Episodul a fost lansat luni – VIDEO

Prietena Simonei Halep, apariție într-un serial de succes de pe HBO. Episodul a fost lansat luni – VIDEO

simona halep irina antonie prietena

Episodul al patrulea al seriei a treia a serialului de mare succes ”Obsesia Evei”, care rulează pe HBO, a fost urmărit, sigur, cu interes de Simona Halep. Una dintre bunele ei prietene, Irina Antonie, a jucat în acest episod.
Irina Antonie este una dintre cele mai apropiate persoane de Simona Halep. Iubita directorului de comunicare al tenismenei, Cosmin Hodor, aceasta este actriță independentă, și chiar una foarte bine cotată în lumea artiștilor. Pe lângă multiplele roluri principale jucate pe scenele diverselor teatre bucureștene, ea a apărut și în filme. Cel mai recent rol jucat este cel al unei barmanițe în episodul al patrulea din seria a treia al unuia dintre serialele de succes care rulează pe HBO, ”Obsesia Evei” (”Killing Eve”). Acesta a fost lansat luni, chiar cu o zi înainte ca Irina să împlinească 35 de ani, fiind cel mai frumos cadou pe care și-l putea dori.

Mai jos vedeți secvențele cu Irina Antonie din ”Obsesia Evei”, filmate chiar de iubitul său, Cosmin Hodor.

View this post on Instagram

#killingeve #hbogo #tvseries @irinaantonie 🎬

A post shared by Cosmin Hodor (@cosmin_hodor) on
Simona Halep și Irina Antonie sunt prietene de mai mulți ani

Irina Antonie și Simona Halep sunt prietene de mai mulți ani. Drept urmare, actrița a fost martoră din tribună la toate marile ei succese. De asemenea, Simona a mers la aproape toate piesele în care a jucat ea. În plus, au mers și în vacanțe împreună, dar a știut să țină și secrete, ca o bună amică, atunci când Toni Iuruc a apărut în viața Simonei. Mai mult, a postat fotografiile făcute alături de cei doi la Balul Campionilor de la Wimbledon abia după câteva săptămâni, așteptând ca relația celor doi să devină publică.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top