SUNTETI AICI
ACASA > International > S-a decis când și unde va avea loc prima competiție cu spectatori din tenisul mondial. Vor participa multe nume mari

S-a decis când și unde va avea loc prima competiție cu spectatori din tenisul mondial. Vor participa multe nume mari

Kim Clijsters

S-a stabilit când va avea loc prima competiție de tenis care se va disputa cu spectatori în această perioadă de pandemie. Aceasta va fi World Team Tennis şi la ea vor participa trei câştigătoare de Grand Slam, Sofia Jenin, Sloane Stephens şi Kim Clijsters.
Competiția, ajunsă la cea de-a 45-a ediție, va avea loc între 12 iulie şi 2 august în staţiunea montană Greenbrier, West Virginia, SUA. La ea vor participa nouă echipe, fiecare formată din câte cinci jucători şi jucătoare şi reprezentând un oraş.

Vor fi cel puţin trei meciuri pe zi, pe o arenă de 2.500 de locuri, iar în tribune vor putea intra 500 de spectatori, așa cum au anunțat organizatorii. În total, sunt programate 66 de partide, 63 în sistem campionat, două semifinale şi finala, iar premiile totale se ridică la cinci milioane de dolari.

În WTT, partidele se dispută într-un sistem diferit de cel din circuite. Sunt cinci sau şase seturi pe meci, simplu feminin, simplu masculin, dublu feminin, dublu masculin, unul sau două seturi de dublu mixt. Game-ul îl câştigă cel sau cea care obţine patru puncte, iar setul, cel sau cea care ajunge la şase ghemuri, cu un tie-break de nouă puncte în caz de 5-5.
Participanții sunt mult mai mulți decât cele trei campioane anunțate mai sus. Ca regulă generală, vor participa în special jucători și jucătoare care locuiesc în SUA. Astfel, cei 500 de fericiți îi vor putea vedea la lucru pe Grigor Dimitrov, fraţii Bob şi Mike Bryan, Jean Julien Rojer, Sam Querrey, Tennys Sandgren, Taylor Townsend, Danielle Collins, Kristyna Pliskova, Christina McHale sau Olga Govorţova.

Toate meciurle vor fi transmise în direct de CBS, CBS Sports Network, Tennis Channel şi  ESPN+.

World Team Tennis a ajuns la a 45-a ediție

WTT are o însemnătate aparte în istoria tenisului. În 1974, această competiția a introdus tenisul profesionist pe echipe, Billie Jean King fiind co-fondatoare. WTT este una dintre cele cinci ligi sportive profesioniste din SUA care funcţionează de peste 40 de ani, împreună cu NFL, NBA, NHL şi MLB.

Buy Me a Coffee at ko-fi.comCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top