SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, a patra jucătoare în clasamentul Forbes

Simona Halep, a patra jucătoare în clasamentul Forbes

Simona Halep, victorioasă la Dubai 2020

A fost dat publicității un top Forbes care cuantifică toate câștigurile jucătorilor și jucătoarelor din perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019. Simona Halep este a patra în clasamentul jucătoarelor și a noua în ierarhia generală.

Simona Halep are un total de 10,2 milioane de dolari. Dintre acestea, 6,2 milioane au fost obținute cu racheta în mână, pe teren, iar restul de 4 milioane au provenit din sponsorizări. Din păcate pentru Simona, ea suferă că nu reprezintă o țară cu potențial de marketing, așa că este singura tenismenă din acest top care câștigă mai mult din premii decât de la sponsori!

Dacă românca este pe locul 9 la general, ea este a patra în ierarhia feminină. Aceasta este condusă de Serena Williams, cu 29,2 milioane de dolari (doar 4,2 milioane din premii), Naomi Osaka, cu 24,3 milioane de dolari (16 milioane din sponsorizări) și Angelique Kerber, cu 11,3 milioane (6 milioane de la sponsori). În ceea ce o privește pe japoneză, trebuie spus că dacă aceasta este a doua tenismenă în această ierarhie, care acoperă perioada 1 iunie 2018 –  1 iunie 2019, ea este prima în clasamentul întregului an 2019.
Roger Federer a câștigat 80 de milioane de dolari doar din sponsorizări

Clasamentul general este dominat, pentru al 14-lea an la rând, de elvețianul Roger Federer. Acesta și-a mărit conturile cu nu mai puțin de 93,4 milioane de dolari. Dintre această sumă, 86 de milioane au fost obținute din sponsorizări, fostul lider mondial fiind un adevărat magnet pentru bani. El a câștigat aproape dublu față de ocupantul locului secund, Novak Djokovic, care a acumulat 50,6 milioane de dolari, dintre care 30 de milioane din sponsorizări.

Pe locul al treilea este un nume surpriză: Kei Nishikori. Acesta a avut un an slab din punct de vedere sportiv – drept urmare a câștigat cu două milioane de dolari mai puțin decât Halep -, dar sponsorii l-au adus pe podium. Fiind singurul reprezentant al Asiei în tenisul masculin de top, el a atras toate firmele care aveau nevoie de reclamă pe continent, așa că a primit de la acestea în total 37,3 milioane de dolari.

Top 10 câștiguri în perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019

  1. Roger Federer 93,4 (86)
  2. Novak Djokovic 50,6 (30)
  3. Kei Nishikori 37,3 (33)
  4. Rafael Nadal 35 (26)
  5. Serena Williams 29,2 (25)
  6. Naomi Osaka 24,3 (16)
  7. Alexander Zverev 11,8 (5,5)
  8. Angelique Kerber 11,3 (6)
  9. Simona Halep 10,2 (4)
  10. Sloane Stephens 9,6 (5,4)

Notă: Sumele sunt în milioane de dolari. În paranteză sunt sumele obținute din sponsorizări.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top