SUNTETI AICI
ACASA > International > Thiem, Zverev și Dimitrov vor juca tenis cu Djokovic în turneul inventat de sârb, Adria Tour

Thiem, Zverev și Dimitrov vor juca tenis cu Djokovic în turneul inventat de sârb, Adria Tour

Novak Djokovic și Dominic Thiem vor juca pentru titlul de la Australian Open 2020

Proiectul lui Novak Djokovic, de a face un turneu de tenis în mai multe țări din Balcani, prinde tot mai mult contur. Multe vedete au confirmat participarea.




Dominic Thiem, Alexander Zverev şi Grigor Dimitrov sunt doar câțiva dintre tenismenii care vor participa la Adria Tour, competiţie organizată de Novak Djokovici în Balcani, în perioada 13 iunie – 5 iulie, adică în perioada în care circuitul ATP e suspendat.

”Am o veste excelentă, Saşa Zverev a confirmat că va veni la Belgrad”, a declarat Djokovic, luni, în capitala sârbă. Adria Tour se va desfăşura în Serbia la Belgrad (13-14 iunie), în Croaţia la Zadar (20-21 iunie), în Muntenegru (27-28 iunie), în Bosnia la Banja Luka (3-4 iulie) şi se va încheia tot în Croaţia, la Zagreb, în data de 5 iulie, când va avea loc un meci demonstrativ între Djokovic şi bosniacul Damir Dzumhur.

Până acum şi-au mai confirmat participarea austriacul Dominic Thiem, bulgarul Grigor Dimitrov şi sârbul Viktor Troicki, dar lista va fi mai mare, pentru că vor participa 8 jucători, împărțiti în două grupe de câte patru. Cei mai buni doi sportivi din fiecare grupă se vor înfrunta în finală. Djokovic îşi propune prin această competiţie să strângă fonduri pentru proiecte umanitare, el fiind și ambasadorul foarte multor organizații și având, la rândul lui, o fundație.

Așa cum a fost anunțat, toate meciurile se vor disputa cu porțile închise, fără spectatori, dar vor fi televizate. Și deja multe posture TV au cumpărat drepturile de transmisie.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI



Leave a Reply

Top