SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Daniel Dobre a vorbit despre Simona Halep, despre caracterul ei, despre influența lui Darren Cahill sau a iubitului ei, Toni Iuruc

Daniel Dobre a vorbit despre Simona Halep, despre caracterul ei, despre influența lui Darren Cahill sau a iubitului ei, Toni Iuruc

Daniel Dobre, antrenorul care a fost alături de Simona Halep la succesul de la Wimbledon, a vorbit în cadrul podcast-ului ”Tennis with an accent” despre cum este să lucrezi cu românca, dar și ce fel de persoană e ea în afara terenului. Iată cele mai importante declarații despre diversele subiecte abordate.
Despre personalitatea Simonei Halep: ”Are o personalitate foarte puternică, toate deciziile cu privire la antrenori și la cariera ei le-a luat mereu singură. E ciudat, pentru că în România părinții decid totul. Simona la 14-15 ani a zis că vrea să meargă la București să se antreneze, apoi că nu-l mai vrea pe antrenorul ăla, ci pe celălalt. A spus mă doare spatele, îmi fac operație de reducere a sânilor. E o persoană foarte inspirată când vine vorba despre altfel de decizii”.

Despre talentul Simonei Halep: ”Trebuie să urmăriți un antrenament de-al ei, când e nevoie de o atingere fină de minge, le face pe toate. Când e relaxată poate face orice, coordonarea ei este extraordinară. E foarte talentată, se vede și în meciuri când are multă încredere. Când are presiune și trebuie să câștige meciuri nu-și arată talentul”.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Despre seriozitatea Simonei Halep: ”În cei 12 ani de când o cunosc nu a întârziat niciodată și nu uită cu lunile sau chiar cu anii lucrurile pe care le discuți”.

Despre cum a ajutat-o Darren Cahill pe Simona: „A crescut la nivel emoțional și mental, iar Darren a ajutat-o mult. Felul australian de a privi viața a ajutat-o mult să se maturizeze, să accepte mai ușor înfrângerile și perioadele mai puțin faste din an, să nu mai fie atât de negativistă. Ea e o jucătoare care evoluează mult din instinct, iar la început nu era deschisă să se aplece către ajutorul pe care ți-l dau datele care vin din tot felul de statistici. El a convins-o să se folosească mai mult de ele, să se concentreze mai mult pe tactică”.
Despre secretul victoriei de la Wimbledon: ”A început să simtă deplasarea pe iarbă. Ea e tipul de jucătoare care trebuie să simtă terenul, atunci când se mișcă. Nu s-a mai temut că se poate accidenta. A avut parte și de o pregătire bună, cu șase meciuri la Eastbourne”.

Despre influența pozitivă a iubitului ei, Toni Iuruc: ”La Wimbledon, Simona a avut o atmosferă bună în echipă. Îl cunoscuse pe Toni, care o însoțea pentru prima oară la un turneu, astfel că din punct de vedere emoțional era foarte bine dispusă. A dat totul, așa cum o face de obicei, dar mult mai relaxată. Tabloul a fost dificil, însă până la urmă a fost un turneu incredibil”.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top