SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Gestul făcut de soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, în contextul scandalului provocat de uciderea lui George Floyd

Gestul făcut de soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, în contextul scandalului provocat de uciderea lui George Floyd

serena williams alexis ohanian tenis

Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, soțul Serenei Williams, a făcut un gest extrem pentru a-și demonstra solidaritatea cu cei care protestează împotriva urii de rasă.


Ohanian a demisionat din boardul companiei, cerând să fie înlocuit cu o persoană de culoare. Vineri, într-o serie de postări pe Twitter, el a spus că unul dintre argumentele sale este acela că, în calitate de tată, trebuie să-i poată răspunde fiicei sale de culoare când îl va întreba: ”Ce ai făcut?”. Anunţul său are loc în contextul scandalului provocat de uciderea lui George Floyd, bărbatul de culoare care a murit în Minneapolis după ce un poliţist i-a ţinut genunchiul pe gât timp de peste 8 minute.

De asemenea, el a promis 1 milion de dolari asociaţiei non-profit a fostului jucător de fotbal american Colin Kaepernick, Know Your Rights Camp, precum şi sprijin pentru comunitatea de culoare, în special pentru a combate ura de rasă. Reddit a anunţat că va da curs solicitării lui Ohanian.

Alexis Ohanian şi Serena Williams s-au căsătorit în noiembrie 2017, la Contemporary Arts Center din New Orleans, la puţin timp după ce li s-a născut fiica, Alexis Olympia.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Serena Williams a concurat la o cursă spartană, prin noroi și nu numai - FOTOGALERIE

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top