SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Grigor Dimitrov, primul jucător din Top 20 ATP infectat cu coronavirus

Grigor Dimitrov, primul jucător din Top 20 ATP infectat cu coronavirus

grigor dimitrov trofeu turneul campionilor

Tenismenul bulgar Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. El e primul jucător din Top 20 ATP care are această boală.
Ocupant al locului 19 în lume, bulgarul Grigor Dimitrov și-a anunțat fanii că a ieșit pozitiv la coronavirus printr-un mesaj postat pe Instagram. El a făcut testul la Monaco.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

“Bună, tuturor. Vreau să îmi anunţ fanii şi prietenii că am fost testat pozitiv cu Covid-19 la Monaco. Vreau să mă asigur că toţi cei care au fost în contact cu mine în ultimele zile sunt testaţi şi îşi iau precauţiile necesare. Îmi pare foarte rău pentru răul pe care este posibil să-l fi cauzat. Sunt acasă acum şi în refacere. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă rog să rămâneţi în siguranţă şi sănătoşi”, a scris Dimitrov pe Instagram.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICICITEȘTE ȘI:  Turneul Campionilor: Programul semifinalelor. Cine televizează meciurile

Leave a Reply

Top