SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Însărcinată în 8 luni, Agnieszka Radwanska arată superb – FOTOGALERIE

Însărcinată în 8 luni, Agnieszka Radwanska arată superb – FOTOGALERIE

Agnieszka Radwanska va naste la finalul verii

Retrasă din activitate la finalul sezonului 2018, poloneza Agnieszka Radwanska se pregătește să devină mamă. Însărcinată în 8 luni, ea pozează de zor pentru albumul personal sau pentru diferite reviste. Și arată superb.În vârstă de 31 de ani, Agnieszka Radwanska se pregătește să îngroașe rândurile fostelor tenismene care au devenit mame. Și trăiește din plin această perioadă, împărtășind fanilor bucuria pe care o trăiește în fiecare zi.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Căsătorită la finalul lunii iulie 2017 cu Dawid Celt, fostul ei partener de antrenament, Agnieszka s-a retras din activitate la finalul sezonului 2018. După mai bine de un an, la începutul lunii februarie 2020, a anunțat că este gravidă. Iar burtica, după cum vedeți, crește văzând cu ochii. Ea va avea un băiețel și pare decisă să îi facă micuțului un album încă dinainte de a se naște.După cum se vede, poloneza arată superb, parcă nici nu s-a îngrășat mai mult decât cerea burtica, așa că probabil că în două-trei luni după naștere va reveni la dimensiunile din perioada de glorie, dacă va dori.

Agnieszka Radwanska a fost una dintre jucătoarele de top ale ultimilor 15 ani. Mult timp în Top 5 WTA, poloneza a avut mereu talentul, dar niciodată determinarea pentru a cuceri, din păcate, un titlu de Grand Slam, acesta rămânând, alături de imposibilitatea de a ajunge vreodată pe primul loc în clasamentul WTA, cel mai mare regret al său. Totuși, în 2015 a reușit cea mai mare victorie a carierei, cucerind titlul la Turneul Campioanelor.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
CITEȘTE ȘI:  WTA Hobart 2017: Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală

Leave a Reply

Top