SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Irina Begu, Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara s-au transferat la Steaua

Irina Begu, Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara s-au transferat la Steaua

Ana Bogdan, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, la prezentarea oficială în tricoul Stelei

Patru jucătoare de top din România joacă din această vară la Steaua. Cele patru ”B” din echipa de Fed Cup a țării noastre, Irina Begu, Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, au fost prezentate oficial ca făcând parte din clubul militar.Dacă prezentarea a fost făcută acum, legitimarea este puțin mai veche, pentru că la toate patru în dreptul numelui, pe site-ul Federației Române de Tenis, este trecut clubul Steaua. Și de regulă modificările fișelor jucătorilor și jucătoarelor se fac ceva mai greu. Dar asta nu contează, ci faptul că ele au găsit un club care să le asigure condiții de pregătire și recuperare în perioadele când sunt în țară. Pentru Irina Begu este vorba de o revenire la clubul militar, unde a fost legitimată pentru prima dată în carieră, la 7 ani și pe care l-a iubit de micuță, locuind chiar în zonă.
Ana Bogdan, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, la prezentarea oficială în tricoul Stelei
Ana Bogdan, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, la prezentarea oficială în tricoul Stelei (FOTO: Facebook/ CSA Steaua)

Dacă vă întrebați de ce un club de talia Stelei legitimează jucătoare de tenis, deși nu le poate folosi decât în acțiuni promoționale (la noi în țară Campionatele Naționale sunt luate peste picior de Federație, fiind programate în septembrie – octombrie, când jucătoarele de top sunt angrenate în turnee afară, profesioniste, conform valorii lor) să știți că aceste transferuri se fac deoarece orice nume mare trecut în propria panoplie aduce un plus la buget. Mai mult, fiind și în prag de Jocuri Olimpice, prin legitimarea tenismenelor va crește numărul steliștilor pe lista reprezentanților României la Tokyo, prilej de mândrie, dar și de mărire a bugetului. Partea bună a acestor legitimări este că cele care au cu adevărat de câștigat sunt tenismenele, și zău că mă bucur pentru ele, pentru că merită tot ce este mai bun.

Mai jos vedeți și reportajul făcut de postul de televiziune online al Stelei la prezentarea celor patru.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top