SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Primul turneu organizat în România. 6 jucătoare de top din țară participă. Premiul e un meci cu Halep

Primul turneu organizat în România. 6 jucătoare de top din țară participă. Premiul e un meci cu Halep

Irina Begu la challenger-ul de la Indian Wells 2020

Ceea ce Federația Română de Tenis nu a reușit să facă, a făcut Patrick Ciorcilă și echipa lui la Cluj. 6 tenismene din România vor juca la un turneu cu porțile închise. Premiul este un cec de 10.000 de dolari și dreptul de a participa la un meci de dublu mixt cu Simona Halep.




Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru vor juca în perioada 2-5 iulie la Cluj Napoca, la Winners Open, turneu amical cu porțile închise organizat de Sports Festival.Partidele vor fi televizate în direct de DigiSport.

Conform organizatorilor, câştigătoarea Winners Open va primi 10.000 de dolari și va juca apoi în amicalul dublu mixt alături de Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil. Dacă partea cu banii mi se pare ok, cea cu calificarea în meciul de dublu mixt mi se pare destul de jignitoare pentru învingătoare, ca și cum participantele la turneu ar face parte dintr-o clasă inferioară și au voie să stea la masa VIP-urilor doar când își câștigă acest drept. Acest gen de premiu este indicat când joacă suporterii, nu când joacă alți tenismeni profesioniști… Dar este doar o părere personală, dacă participantele sunt de acord cu asta, înseamnă că toată lumea este fericită

”Accesul publicului la eveniment este restricţionat şi, din păcate, în afară de televiziunea deţinătoare a drepturilor de difuzare, Digi Sport, nu putem acredita alţi jurnalişti. Este o măsură necesară pentru limitarea numărului de persoane în zona de desfăşurare a evenimentului şi siguranţa jucătoarelor”, au arătat organizatorii. Turneul va avea loc pe zgură, la Winners Sports Club din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:  Darren Cahill revine în România la vară pentru a fi alături de Simona Halep la Cluj. Mesajul australianului - VIDEO

Inițiatorul Sports Festival este Patrick Ciorcilă, fost jucător de tenis în adolescență. El a reușit, iată, ce nu a putut ditamai Federația de Tenis, să organizeze un turneu în pandemie.




Măsuri sporite de protecție pentru jucătoare

Jucătoarele vor avea circuite diferite de acces în incinta bazei sportive, pază pentru a restricţiona accesul publicului, dezinfecţie constantă şi limitarea interacţiunii cu personalul bazei. Meciurile se vor juca doar cu un arbitru de linie şi cel de scaun, copiii de mingi vor purta mănuşi, iar jucătoarele îşi vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 şi la 9 game-uri şi vor fi dezinfectate cu lampă UV.

Sistemul de joc aplicat va fi Round Robin, fiecare jucătoare va juca împotriva fiecărei jucătoare, în două grupe a căror componenţă va fi decisă prin tragere la sorţi. În 2-3 iulie se vor juca partide din grupe, în 4 iulie semifinalele, iar în 5 iulie finala şi meciul de dublu mixt.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  Schimbare de ultimă oră în demonstrativul de la Cluj al Simonei Halep. Flavia Pennetta, schimbată cu o altă vedetă a tenisului

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI



Leave a Reply

Top