SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Război din senin. Tatăl lui Djokovic la adresa lui Federer: ”Pleacă acasă să îți crești copiii sau mergi la schi”

Război din senin. Tatăl lui Djokovic la adresa lui Federer: ”Pleacă acasă să îți crești copiii sau mergi la schi”

Novak Djokovic, alături de tatăl său, Srdjan

Uneori, părinții campionilor se trezesc vorbind. Acum a fost rândul lui Srdjan Djokovic, care a făcut niște declarații pe care probabil că nimeni nu le înțelege. L-a atacat din senin și în plină pauză cauzată de pandemie pe Roger Federer.
Într-un interviu acordat pentru ”Sport Klub” și preluat de toată presa internațională, tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a declarat că elveţianul Roger Federer încă joacă tenis deoarece nu poate accepta faptul că sârbul şi Rafael Nadal sunt mai buni decât el. “De ce credeţi că încă joacă la 40 de ani? Nu poate accepta faptul că Novak şi Nadal sunt mai buni decât el. Pleacă acasă să îţi creşti copiii sau mergi la schi, fă ceva! Tenisul nu este totul în viaţă, este un hobby pentru fiul meu. Roger este mare rival pentru fiul meu şi un campion, dar el nu este suficient de bun pentru a fi comparat cu Novak”, ar fi declarat Srdjan Djokovic pentru Sport Klub.

Spun ”ar fi declarat”, pentru că situația mi se pare prea aiuritoare să fie adevărată și nu m-ar mira ca sârbii să fi băgat în ele, cum se spune în popor.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top