SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep: ”Nu intenționez să joc la US Open”

Simona Halep: ”Nu intenționez să joc la US Open”

Simona Halep în acțiune la turneul WTA Dubai 2020

Așa cum anticipam încă de acum o săptămână, Simona Halep nu va juca la US Open 2020. Ea a spus acest lucru agenției Reuters, dar și-a lăsat o mică portiță de răsgândire, ceea ce e aproape imposibil de crezut că se va întâmpla.
Având în vedere condiţiile prezentate în anunţul US Open din această dimineaţă, astăzi, nu intenţionez să joc la New York“, a spus Halep, într-o declaraţie prin e-mail. Totuşi, pentru că așa e diplomatic, să nu-ți tai toate căile de comunicare cu organizatorii unui turneu, Halep a precizat că poate să-şi reconsidere poziţia în cazul în care situaţia se îmbunătăţeşte până la termenul de acceptare pe tabloul principal, de la jumătatea lunii iulie. De asemenea, a spus că a informat Federaţia de Tenis din Statele Unite şi circuitul WTA  despre decizia ei. “Aş dori să subliniez că decizia mea nu este bătută în cuie”, a adăugat românca.Organizatorii de la US Open au relaxat puțin măsurile sanitare

Organizatorii US Open au anunțat miercuri dimineață măsuri sanitare mai relaxate decât s-a sugerat iniţial. În loc de un singur hotel pentru toți participanții, cu posibilitatea de a găzdui un singur om din staff, USTA le oferă sportivilor posibilitatea de a închiria un apartament în Manhattan sau de a rezerva o cameră suplimentară (plătită de sportiv) pentru persoanele însoţitoare.

Sosirea în orașul New York se poate face folosind mijloacele proprii şi nu exclusiv cu chartere.

CITEȘTE ȘI:  Roger Federer, moment de virtuozitate la perete - VIDEO

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

La complexul de la Flushing Meadows se va ajunge cu autobuze de 55 de locuri, pe jumătate ocupate şi dezinfectate înainte şi după fiecare călătorie. De asemenea, accesul la sălile de antrenament şi fitness va fi controlat şi trebuie rezervat. Duşurile vor fi permise la arene, dar sub rezerva respectării regulilor de distanţare.

Din păcate pentru jucătorii mai slab clasați, implementarea acestor măsuri stricte va avea consecinţe directe asupra formatului turneului. Organizatorii au anunţat că nu vor fi calificări pe tablourile de simplu, compuse din câte 128 de jucători. Cele de dublu vor fi formate din câte 32 de perechi, alese pe baza clasamentelor.

Aceste măsuri deja au atras criticile jucătorilor și jucătoarelor.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  Turneele ATP și ITF, amânate din nou, de data asta până la 31 iulie. Cei de la WTA au oprit turneele până la 19 iulie

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top