SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Sorana Cîrstea și-a întărit serios echipa. A cooptat un adevărat profesionist

Sorana Cîrstea și-a întărit serios echipa. A cooptat un adevărat profesionist

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea strânge fericită pumnul după victoria cu Barbora Strykova, din primul tur de la Australian Open 2020

Sorana Cîrstea va lucra din nou, după 7 ani, cu unul dintre cei mai valoroși preparatori fizici din tenisul mondial: Theo Cercel.
Theo este omul care s-a aflat în spatele pregătirii fizice exemplare a Simonei Halep din ultimii ani și părea să aibă o relație foarte apropiată atât cu ea cât și cu iubitul ei, Toni Iuruc. Ceva s-a întâmplat însă în Adelaide, atunci când fostul lider mondial a fost protagonista unui moment pe care parcă îl aștepta special să îl pedepsească în auzul lumii. Într-un moment de coaching din timpul meciului cu Aila Tomljanovic, Halep i-a spus lui Darren Cahill: „Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită. Am obosit”. Adică, practic, că el nu și-ar fi făcut treaba. Și a avut grijă să audă toată lumea acest lucru… După acest incident cei doi s-au despărțit.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

De acest lucru a profitat acum Sorana Cîrstea și cred că a făcut un lucru foarte bun, care se va vedea în exprimarea ei pe teren. Conform TVR, ea a început să lucreze din nou cu cel pe care îl cunoaște de peste 10 ani și cu care este prieten de familie, el fiind soțul Alinei Tecșor, una dintre primele antrenoare ale tenismenei, dar și una dintre cele mai bune prietene ale ei. Sorana și Theo au lucrat împreună ultima oară în 2013, când era antrenată de Victor Ioniță.

Sorana Cirstea alături de echipa sa din 2013: Theo Cercel, Alina Tecșor și Victor Ioniță
Sorana Cirstea alături de echipa sa din 2013: Theo Cercel, Alina Tecșor și Victor Ioniță
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top