SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open va fi organizat fără spectatori

US Open va fi organizat fără spectatori

În plină pandemie de Coronavirus, fanii tenisului primesc în sfârșit o veste bună. După ce numeroase turnee au fost anulate din cauza temutului virus, printre care și Wimbledon, organizatorii US Open au reiterat faptul că turneul american va avea loc conform programului stabilit inițial.

Prin urmare, ediția din 2020 a Openului american va avea loc în perioada 31 august – 13 septembrie. Pentru organizarea competiției în condiții optime, organizatorii turneului de la Flashing Meadows au propus o serie de reguli de distanțare socială.

Astfel, în premieră pentru sportul alb, vom avea un turneu fără spectatori. De asemenea, jucătorii vor fi cazați în afara orașului New York, în zone special amenajate.

Mai mulți jucători de top și-au anunțat deja indignarea asupra deciziei de a se organiza US Open. Cel mai sonor nume este Novak Djokovic, multiplu câștigător al turneului new yorkez. Sârbul a adus în discuție numărul uriaș de cazuri din Statele Unite. De asemenea, Simona Halep a anunțat deja că nu va participa la turneele americane și că își va concentra întreaga atenție asupra Roland Garrosului.

CITEȘTE ȘI:  US Open 2015: Nick Bollettieri a lăudat-o pe Simona Halep, cu care s-a întâlnit pe 5th Avenue

Leave a Reply

Top