SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Andy Murray va juca la US Open

Andy Murray va juca la US Open

 

Cu toate că pandemia de Coronavirus nu pare să ofere semnale de oprire, lumea tenisului să pregătește să revină la normal. Săptămâna viitoare, diverse turnee de tenis, își vor deschide porțile pentru jucătorii și jucătoarele din circuitul profesionist.

Cu toate acestea, numeroși atleți și-au anunțat deja absența de la US Open, primul grand slam din perioada de după pauza provocată de temutul virus. O excepție notabilă este Andy Murray. Scoțianul, fost campion la turneul american, și-a anunțat intenția de a concura.

După ani de zile în care s-a confruntat cu diverse probleme de natură medicală, Murray își dorește să facă o figură frumoasă la turneul american. “Da, voi participa. Încercăm să ne adaptăm antrenamentele în conformitate cu situația de acolo. Acum o lună, eram sceptic, dar, trebuie să repornim de undeva.” a comentat Murray.

“Antrenamentele mele de săptămâna aceasta și cele de săptămâna viitoare au ca scop revenirea în forma maximă pentru US Open. Dacă turneul ar fi fost anulat, programul și recuperarea mea ar fi arătat cu totul și cu totul altfel.” a adăugat britanicul.

“Am vorbit deja cu echipa mea despre posibilitatea de a juca în calificări la Cincinnati. Vreau să am picioare câteva meciuri înainte de startul competiției. Nu am mai jucat de multă vreme cu doar o săptămână înaintea unui grand slam.” a conchis marele campion britanic.

De-a lungul ilustrei sale cariere, Andy Murray a câștigat Openul american în 2012 și a jucat finala din 2008. În ultimii trei ani, britanicul, fost lider mondial, a fost măcinat de varii accidentări și a fost chiar la un pas să-și anunțe retragerea din activitatea competițională.

Foto – US Open

Leave a Reply

Top