SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Ce post de radio ascultă Simona Halep în mașină

Ce post de radio ascultă Simona Halep în mașină

Simona Halep cere un prosop de la un copil de mingi la Australian Open 2020

Simona Halep a petrecut seara de sâmbătă la un restaurant din Herăstrău pe care îl frecventează foarte des la ieșirile în oraș.Ea a fost însoțită de iubitul ei, Toni Iuruc, jucătoarea publicând pe Instastory și o fotografie romantică, în care cei doi se țineau de mână în mașină.

În aceeași poză pe care o găsiți mai jos se poate vedea și radioul de pe bordul mașinii conduse de omul de afaceri (un Bentley). Astfel fanii jucătoarei noastre au putut afla ce post de radio ascultă a doua jucătoare a lumii când este la București în mașină. În această seară a fost vorba de Vibe FM, care era ales dintr-o listă care mai cuprindea posturile Pro FM, Magic FM, Europa FM, Radio ZU și Kiss FM (cel la care scrie doar 96.1 FM).

Simona Halep și iubitul ei su nt romantici și în mașină
Simona Halep și iubitul ei su nt romantici și în mașinăCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top