SUNTETI AICI
ACASA > International > Meciuri impresionante la World Team Tennis 2020. Cum se descurcă idolul Simonei Halep, Kim Clijsters?

Meciuri impresionante la World Team Tennis 2020. Cum se descurcă idolul Simonei Halep, Kim Clijsters?

Kim Clijsters

În ciuda condițiilor restrictive determinate de situația epidemiologică globală, primul mare turneu de tenis de după o lungă pauză este în plină desfășurare în aceste momente în West  Virginia, Statele Unite ale Americii. Dacă vrei să susții una dintre echipe, acum este momentul potrivit și poți să o faci plasând un pariu aici.

Meciurile au început pe 12 iulie și lupta între cele 9 echipe se va da până în a doua zi a lunii august. Folosește și acest ghid pentru a putea analiza obiectiv și inteligent atunci când pariezi pentru o echipă sau alta. Printre favoriți se numără echipa din care face parte fostul lider mondial, Kim Clijsters. Simona Halep a declarat public că jucătoarea belgiană de 37 de ani este unul dintre idolii ei din lumea sportului. Cele două s-au antrenat împreună, într-o sesiune emoționantă pentru româncă, înainte de turneul din Dubai de la începutul acestui an.

Nume sonore din tenisul mondial la WTT 2020

Evenimentul care deschide sezonul de meciuri oficiale după câteva luni de pauză se bucură de prezența a numeroase nume importante din tenisul mondial, atât feminin cât și masculin. În echipa Empire, lui Kim Clijsters i se adaugă și nemțoaica Sabine Lisicki, fosta deținătoare a numărului 12 în clasamentul WTA.

Participă de asemenea și americanca Sofia Kenin (nr. 4 mondial) pentru echipa Philadelphia Freedoms. O fostă finalistă a Roland Garros-ului, Sloane Stephens, va lupta pentru Chicago Smash în ediția din acest a competiției.

CITEȘTE ȘI:  Kim Clijsters poate redeveni sâmbătă lider mondial!

Rezultate impresionante pentru fostul lider al clasamentului, Kim Clijsters

Forța și inteligența de joc a jucătoarei de 37 de ani uimește spectatorii din toate colțurile lumii. La o săptămână de la începerea competiției din West Virginia, Kim a reușit să învingă pe cele mai bine cotate jucătoare prezente, inclusiv pe Sofia Kenin (WTA 4), şi Sloane Stephens (WTA 37). Victoriile ei consecutive aduc echipa New York Empire în topul clasamentului, imediat în spatele echipelor Philadelphia Freedoms și Chicago Smash.

Coechipierii jucătoarei belgiene fac tot posibilul pentru a atinge standardele de joc setate de aceasta. Jack Sock, cel care a obținut victorii decisive pentru echipă la masculin, declară cu un zâmbet pe față: „Mai ales când urmezi după Kim Clijsters,  modulului în care joacă ea acum, cred cu siguranță că trebuie să-mi fac treaba și să încerc să susțin jocul ei impresionant săptămâna viitoare”.

O altă jucătoare faimoasă demonstrează tenis de calitate în cadrul acestei competiții și anume Eugenie Bouchard. Aceasta și-a ajutat echipa, Chicago Smash, să câștige radical meciul împotriva celor din Orlando Storm, după ce s-a impus la single în fața lui Danielle Collins (scor 3-1).

Noile condiții de desfășurare a competiției

Organizatorii competiției au enorma responsabilitate de a desfășura toate meciurile în deplină siguranță atât pentru jucători, cât și pentru staff. Din acest motiv, numărul personalului de pe arenă a fost redus semnificativ. Nu au fost chemați oameni de linie sau pentru mingi, dar jucătorii sunt entuziasmați să preia această ultimă responsabilitate. De asemenea, strângerile de mână au fost înlocuite cu atingerile de picior sau bătutul palmei cu racheta coechipierului.

CITEȘTE ȘI:  Kim Clijsters, victorie în 38 DE MINUTE!

Leave a Reply

Top