SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep are, de duminică, 19 iulie, și un nepot. Cum îl va chema pe micuț

Simona Halep are, de duminică, 19 iulie, și un nepot. Cum îl va chema pe micuț

Simona Halep se joaca alaturi de Tania la casuta papusilor

Bucurie mare în familia Simonei Halep: tenismena a devenit mătușă a doua oară, după ce soția fratelui său, Nicolae, a născut și un băiețel.
Anunțul nașterii micuțului a fost făcut de Simona Halep într-un mod original: printr-un anunț făcut pe pagina ei de Instagram de nepoțica sa, Tania. Aceasta a anunțat, fericită, că ”am un frățior pe care-l cheamă Stere”. Conform tradiției de la aromâni, fiind primul nepot, el va purta numele bunicului său de pe linie paternă, așa că va fi botezat Stere. La fel s-a procedat și în cazul fiicei lui Nicolae, care a fost botezată Stania, după numele mamei lui și a Simonei, dar toată lumea îi spune Tania. Bucuria Simonei a fost cu atât mai mare cât ea a putut fi alături de familie cu prilejul fericitului moment. A fost pentru prima dată când a putut face acest lucru, pentru că la nașterea Taniei, care a avut loc la 13 octombrie 2016, ea se afla la Singapore, unde pregătea participarea la Turneul Campionilor din acel an.
Nepotul Simonei Halep, Stere Halep, s-a născut la 19 iulie

Micuțul Stere a apărut pe lume duminică, 19 iulie, la doar nouă zile după ziua de naștere a mamei sale, Luminița. Mai mult, ziua lui de naștere coincide cu cea a primului lider ATP din istorie, Ilie Năstase, așa că, având în vedere acest lucru, dar și faptul că mătușa lui este cea mai valoroasă jucătoare din istoria României, are toate atuurile să încerce o carieră în ”sportul alb”.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, primul Revelion alături de iubit. Cine a mai fost cu ei la petrecere

În ceea ce privește tenisul, Simona Halep ar trebui să revină pe teren la începutul lunii viitoare. Dacă totul decurge conform planului, ea va juca, de la 3 august, la primul turneu WTA organizat după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, la Palermo, acolo unde va fi cap de serie numărul 1 și unde vor mai participa multe nume importante din circuit.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Fotografii superbe cu Simona Halep la botezul nepotului, Stere - FOTOGALERIE

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top