SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Stan Wawrinka s-a ”cuplat” cu un fost lider mondial WTA?

Stan Wawrinka s-a ”cuplat” cu un fost lider mondial WTA?

stanislas wawrinka trofeu US Open

Zvonul verii în tenisul mondial este ”cuplarea” a doi câștigători de turnee de Grand Slam: elvețianul Stan Wawrinka și iberica Garbine Muguruza.
Cei doi campioni s-au antrenat împreună la Geneva, în orașul lui Wawrinka și au postat de-a lungul ultimelor săptămâni mai multe fotografii sau video-uri în care erau împreună atât în timpul antrenamentelor, cât și în momentele de relaxare, cum ar fi la piscină.

Cum amândoi sunt liberi – Wawrinka s-a despărțit de ceva timp de Donna Vekic, iar Muguruza nu s-a afișat cu nici un iubit – speculațiile au apărut rapid. Și ar fi chiar frumos dacă vor fi confirmate de realitate.

Până atunci, iată câteva fotografii cu cei doi, fie împreună, cum e cazul în poza de mai jos, fie separat, dar împreună, cum e cazul cu fotografiile cu ei la piscina elvețianului.

Stan Wawrinka si Garbine Muguruza s-au antrenat împreună la Geneva, acasă la elvețian
Stan Wawrinka si Garbine Muguruza s-au antrenat împreună la Geneva, acasă la elvețian (FOTO: Instagram)
Stan Wawrinka și Garbine Muguruza
Stan Wawrinka și Garbine Muguruza

În vârstă de 35 de ani, Stan Wawrinka a cucerit trei titluri de Grand Slam în carieră: Australian Open în 2014, Roland Garros în 2015 și US Open 2016. La rândul ei, Garbine Muguruza (26 de ani) s-a impus la Roland Garros în 2016 și la Wimbledon în 2017.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICICITEȘTE ȘI:  Garbine Muguruza - Venus Williams, finala de la Wimbledon

Leave a Reply

Top