SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Avem semifinală românească la Praga: Simona Halep – Irina Begu. De la ce oră se va juca sâmbătă

Avem semifinală românească la Praga: Simona Halep – Irina Begu. De la ce oră se va juca sâmbătă

Irina Begu

Irina Begu a reușit să se califice în semifinalele turneului WTA de la Praga, acolo unde va juca împotriva unei alte românce: Simona Halep. 
Sâmbătă la prânz, Irina Begu și iberica Sara Sorribes Tormo, au revenit pe teren pentru a termina meciul întrerupt sâmbătă la scorul de 6-2, 0-1. Chiar dacă sâmbătă a pierdut primul set, Irina a revenit și s-a calificat în semifinale. Scor final Irina Begu – Sara Sorribes Torno 6-2, 4-6, 6-2.

Următoarea adversară va fi chiar Simona Halep. Semifinala românească de la Praga va începe în jurul orei 16.00 și va fi transmisă în direct la Digi Sport. De-a lungul timpului, Irina și Simona, care sunt bune prietene, s-au întâlnit de 6 ori, toate meciurile fiind câștigate de Halep.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top