SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Când va juca Simona Halep următorul turneu

Când va juca Simona Halep următorul turneu

Simona Halep la Praga

Deoarece a sărit peste turneele americane de la New York (Cincinnati și US Open) Simona Halep are o nouă pauză de o lună. Ea a anunțat care va fi următoarea competiție la care va participa.La revenirea în țară, Simona Halep și-a explicat decizia de a nu merge la US Open: “Sănătatea, aşa cum mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea şi cea mai bună, aşa cum a fost şi la Olimpiadă, acum câţiva ani, aşa am decis şi în momentul acesta. Bineînţeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranţă aşa. Nu sunt turnee, o să aştept să joc Roma şi o să mă pregătesc acasă”, a spus românca. Cum turneul de la Roma este programat în perioada 20 – 26 septembrie, înseamnă că abia peste o lună o vom mai vedea pe teren.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2018: Simona Halep s-a calificat în turul al treilea

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top