SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Denis Shapovalov s-a apucat de muzică rap. Iată cum se descurcă – VIDEO

Denis Shapovalov s-a apucat de muzică rap. Iată cum se descurcă – VIDEO

Denis Shapovalov

În vârstă de 21 de ani, tenismenul canadian Denis Shapovalov a folosit perioada de întrerupere a circuitului din cauza pandemiei de coronavirus pentru a lucra la un proiect de suflet: un album de muzică rap.
Ocupant al locului 16 în clasamentul ATP, Shapovalov a recunoscut dintotdeauna că este un mare fan al muzicii rap. Drept urmare, acum a decis să și debuteze în domeniul muzical ca interpret. Canadianul a mărturisit că hobby-ul acesta l-a ajutat la început să se elibereze de stres și să nu se mai gândească toată ziua la tenis. Ușor-ușor totul s-a transformat într-o pasiune, așa că Shapovalov și-a creat o pagină de Instagram dedicată muzicii lui.

Puteți asculta/ vedea mai jos un exemplu de melodie interpretată de Denis Shapovalov. El are o corespondentă și în circuitul WTA, pe ucraineanca Dayana Yastremska. Aceasta, chiar dacă nu cântă rap, a scos deja două videoclipuri.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICICITEȘTE ȘI:  ATP Montpellier 2020: Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturile de dublu

Leave a Reply

Top