SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > FOTO: Ana Bogdan a venit acasă în cârje

FOTO: Ana Bogdan a venit acasă în cârje

ana bogdan

Ana Bogdan a fost ghinionista săptămânii în circuitul WTA. Ea a revenit acasă în cârje.
Ana Bogdan a fost nevoită să abandoneze în sferturile de finală ale turneului WTA de la Praga într-un moment în care toate mergeau ca unse. Ea conducea cu 5-2 în primul set al meciului cu Kristyna Pliskova, când a suferit o ruptură musculară la piciorul stâng care a făcut-o să abandoneze partida.

Ea a revenit sâmbătă acasă cu un bagaj suplimentar: un bandaj pe pulpa piciorului stâng și o pereche de cârje. O vedeți mai jos într-o forografie făcută pe aeroportul pe care a schimbat avionul spre casă.

În mod normal, recuperarea după o astfel de afecțiune este de aproximativ o lună, dar depinde de cât de mare este ruptura și de cât de repede se reface aceasta.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICICITEȘTE ȘI:  WTA Praga: 8 românce în programul zilei de luni, inclusiv Simona Halep. Iată când joacă fiecare

Leave a Reply

Top