SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep la plecarea spre Praga: ”Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine.”

Simona Halep la plecarea spre Praga: ”Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine.”

Simona Halep în plină acțiune în timpul meciului câștigat cu Elise Mertens, în optimile de finală ale Australian Open 2020

Simona Halep a plecat, vineri, spre Praga, unde va debuta în partea a doua a sezonului 2020. Ea a recunoscut la aeroport că are o strângere de inimă cu privire la această deplasare, dar că speră că totul se va termina cu bine.Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am jucat încă fără spectatori. O să văd săptămâna aceasta şi sper să nu fie atât de ciudat. Am stat acasă, m-am odihnit, aveam mare nevoie de o pauză totală, pentru că au fost ani de zile în care am jucat săptămână de săptămână. A fost bine, am luat pozitivul, am stat cu familia şi prietenii şi m-am reîncărcat. Am făcut testul, am primit rezultatul ieri, negativ bineînţeles. Astăzi, când o să ajung acolo, o să mai fac un test şi cât aşteptăm rezultatul stăm în cameră. Pot apărea oriunde cazuri, aşa că nu vreau să mă gândesc la negativ. Vreau să văd partea bună, faptul că putem să jucăm un turneu. La Palermo  a fost o decizie de moment, am crezut că este mai bine să nu merg. Nu eram poate pregătită mental. Acum sunt mai bine şi sunt 100% convinsă că trebuie să joc. Am stat vreo două luni fără tenis şi a fost dificil, dar cum am mai spus, a fost şi bine, pentru că aveam nevoie de o pauză totală”, a declarat Simona Halep.Simona Halep nu știe dacă va juca sau nu la US Open 2020

Din păcate, românca încă nu își poate asuma o decizie cu privire la participarea la US Open. Probabil că așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu turneul de la Madrid, dacă se va mai ține sau nu. Dacă acela se anulează, e posibil să meargă la New York – asta e o părere personală. ”Nu ştiu încă, nu am decis. Dar în condiţiile actuale, nu. Tot timpul sănătatea este mai important şi cred că nimeni nu poate judeca pe altcineva când ia o decizie strict personală”, a mai spus Simona Halep la plecarea spre Praga.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep a făcut o vizită la salon
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Ce urmează pentru Simona Halep. La ce turnee va juca în sezonul de zgură și câte puncte are de apărat

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top