SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > WTA Palermo: 7 românce pe tabloul de dublu. Două perechi sunt 100% românești

WTA Palermo: 7 românce pe tabloul de dublu. Două perechi sunt 100% românești

Turneul WTA de la Palermo are anul acesta o bogată prezență românescă. Dacă în concursul de simplu am avut cinci jucătoare, atât în calificări, cât și pe tabloul principal, la dublu avem 7 compatrioate.
Două dintre cele 16 perechi din concurs sunt românești. Este vorba de Irina Begu/ Gabriela Ruse, care vor juca împotriva favoritelor 4, olandezele Bibiane Schoops/ Van der Hoeck și de Cristina Dinu/ Andreea Mitu. Ele se vor afla față în față cu italiencele Gatto-Monticone/ Paolini.

Celelalte trei jucătoare din țara noastră vor face perechi cu colege din străinătate. Raluca Olaru va juca împreună cu ucraineanca Dayana Yastremska. Cele două sunt favorite 2 și vor evolua împotriva cuplului Rus/ Zidansek.

CITEȘTE ȘI: Programul româncelor de la turneul WTA de la Palermo de luni, 3 august
Laura Paar s-a înscris în concurs alături de nemțoaica Wachaczyk, ele urmând să înfrunte principalele favorite, Perez Garcia/ Sorribes Tormo.

În fine, Elena Bogdan face pereche cu unguraica Reka Jani. Cele două vor juca în chiar prima zi, luni, contra cuplului Eikeri/ Lechemia.

CITEȘTE ȘI: Cu cine vor juca româncele pe tabloul principal de simplu de la turneul WTA de la PalermoCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Patru românce în calificări la Marbella. Irina Begu şi Elena Bogdan au ajuns în turul doi. Mădălina Goojnea şi Raluca Olaru au fost eliminate

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top