SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > WTA Praga: 7 românce în programul zilei de marți, după ce meciurile de luni au fost amânate de ploaie. De la ce ore vor juca

WTA Praga: 7 românce în programul zilei de marți, după ce meciurile de luni au fost amânate de ploaie. De la ce ore vor juca

patricia tig australian open

După ce ploaia a făcut vraiște programul zilei de luni din cadrul turneului WTA de la Praga, ziua de marți a devenit ziua în care se va vorbi românește în competiția din capitala Cehiei.
Ziua va fi deschisă, de la ora 11.00, de Irina Begu, care va juca împotriva letonei Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 9. În mod normal, Irina ar fi trebuit să o întâlnească luni pe ucraineanca Dayana Yastremska, dar aceasta s-a retras. Meciul, care s-ar fi disputat până să înceapă ploaia, a fost anulat și înlocuit cu partida cu Sevastova, de marți.

Tot marți și tot de la ora 11.00, va juca și Gabriela Ruse. Ea luptă pentru calificarea pe tabloul principal și o face de luni, numai că ploaia a întrerupt meciul cu nemțoaica Tamara Korpatsch (Germania), cap de serie numărul 3. În momentul opririi, scorul era 5-4 pentru jucătoarea noastră, care avea și serviciul.

Imediat după acest meci, pe același teren, vor intra Monica Niculescu și Raluca Olaru, care vor încerca să joace partida lor de dublu contra perechii Ulrikke Eikeri/ Elixane Lechemia.
Meciurile turneului WTA de la Praga vor fi în direct pe Digi Sport

Despre partida Simona Halep – Polona Hercog, programată în jurul orei 14.00, ați putut deja citi AICI.

De la ora 12.30, va intra pe teren și Patricia Țig. Ea o va întâlni pe cehoaica Barbora Krejcikova.

În fine, în jurul orei 17.00, ar trebui să joace și Ana Bogdan. Ea își va afla adversara după terminarea meciului Gabrielei Ruse, căci va juca împotriva unei sportive venite din calificări.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Smiley, alături de Simona Halep și Horia Tecău la Miami

Toate partidele vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Luxembourg!

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top