SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Praga: De la ce oră va juca Simona Halep semifinala de sâmbătă și când se reia sfertul Irinei Begu. Cine televizează meciurile

WTA Praga: De la ce oră va juca Simona Halep semifinala de sâmbătă și când se reia sfertul Irinei Begu. Cine televizează meciurile

Simona Halep la Praga

Sâmbătă vom sta iar cu ochii lipiți de televizoare, pentru că nu mai puțin de patru românce vor juca în penultima zi a turneului WTA de la Praga.
Prima va juca Irina Begu, care va relua partida cu Sara Sorribes-Torno, întreruptă vineri, din cauza ploii, după ce jucătoarea noastră câștigase primul set cu 6-2 și era condusă cu 1-0 în al doilea. Restartul se va da la ora 12.00.

În jurul orei 15.30, va reveni pe teren Simona Halep, pentru a disputa semifinale turneului, împotriva învingătoarei meciului dintre Begu și Sorribes-Torno.

Între cele două meciuri va avea loc cealaltă semifinală, dintre Elise Mertens și Krystina Pliskova.

Apoi, după terminarea acestei partide, vor intra pe teren Monica Niculescu și Raluca Olaru care vor juca în semifinalele de dublu, contra principalelor favorite, cehoaicele Krejcikova și Siniakova.

Toate meciurile vor fi televizate pe Digi Sport.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2018: Darren Cahill, despre Simona Halep: "Sunt mândru de ea cu adevărat"

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top