SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Praga: Simona Halep s-a calificat în turul secund după un meci de peste 2 ore și jumătate

WTA Praga: Simona Halep s-a calificat în turul secund după un meci de peste 2 ore și jumătate

Simona Halep mulțumește Divinității pentru calificarea în turul al treilea la Australian Open 2020

Simona Halep a debutat cu dreptul în partea a doua a sezonului 2020. După o pauză forțată de 172 de zile, ea s-a calificat în turul secund al turneului WTA de la Praga.
După cum începuse meciul cu slovena Polona Herzog, părea că Simona Halep va încheia repede socotelile. 6-1 în doar 35 de minute și deja ne făceam calcule să vedem cu cine va juca în turul secund, împotriva Patriciei Țig sau a cehoaicei Barbora Krejcikova. Din păcate, pe lângă eșecul Patriciei (4-6, 3-6), am asistat și la o scădere a ritmului de joc al numărului 2 mondial, ceea ce i-a permis adversarei să se impună cu același scor: 6-1.

În setul decisiv s-a mers cap la cap până la 3-3, moment în care jucătoarea noastră și-a luat mai întâi serviciul și apoi a făcut break, distanțându-se la 5-3. Din păcate, Herzog și-a luat break-ul înapoi, după care, pe propriul serviciu, a revenit de la 0-40, salvând 3 mingi de meci, pentru a egala la 5. Apoi, fiecare jucătoare și-a adjudecat game-ul pe propriul serviciu, nu înainte ca Simona să irosească alte 3 mingi de meci pe serviciul adversarei, ajungându-se la tie-break. Acolo unde Halep a avut nervii mai tari.
Totul a durat două ore și jumătate.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe cehoaica Barbora Krejcikova, care a eliminat-o cu 6-4, 6-3 pe Patricia Țig.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  FOTO Simona Halep, alături de antrenorul Thomas Hogstedt și de Li Na, după victoria de la Shenzhen

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top