SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Bucuria făcută Anei Bogdan de iubitul ei, aflat la mii de kilometri distanță

Bucuria făcută Anei Bogdan de iubitul ei, aflat la mii de kilometri distanță

Ana Bogdan și iubitul ei, Simone Tempestini

Ana Bogdan se află în aceste zile la Paris, acolo unde pune la punct ultimele detalii tehnico-tactice înaintea debutului de luni de la Roland Garros. Ea a avut parte de o mare bucurie sâmbătă, grație iubitului ei, pilotul Simone Tempestini.
Simone Tempestini a cucerit sâmbătă pentru a cincea oară în ultimii 6 ani titlul național la raliuri, dar această victorie are o însemnătate specială atât pentru el, cât și pentru Ana Bogdan: e primul obținut de când cei doi sunt împreună. Din nefericire pentru Ana, ea s-a aflat în momentul victoriei la mii de kilometri distanță. Din fericire, tot pentru Ana, ea nu e plecată în excursie, ci să joace la Roland Garros după o lună de indisponibilitate.

Ana Bogdan și iubitul ei, Simone Tempestini
Ana Bogdan și iubitul ei, Simone Tempestini

Extrem de bucuroasă și de mândră de victoria ”jumătății” sale, Ana Bogdan i-a făcut și ea o surpriză sportivului de origine italiană: și-a pus la poza de profil o imagine cu ei doi, însoțită de comentariul ”Fericirea toată într-o singură îmbrățișare”.De asemenea, a postat și o fotografie în brațele lui Simone, alături de ei fiind copilotul acestuia, Sergiu Itu, și iubita lui.

Ana Bogdan si iubitul ei, Simone Tempestini, alături de copilotul lui, Sergiu Itu, care este cu iubita lui
Ana Bogdan si iubitul ei, Simone Tempestini, alături de copilotul lui, Sergiu Itu, care este cu iubita lui

După cum ați putut afla la momentul respectiv de pe Doartenis.ro, Ana Bogdan și Simone Tempestini sunt împreună din luna iunie. Ea s-a despărțit în primăvară de Norris Măgeanu, cu care a fost logodită doi ani.

La Roland Garros, Ana Bogdan a fost direct acceptată pe tabloul principal, acolo unde va juca în primul tur contra maghiarei Timea Babos. Ea va reveni cu acest prilej în competiții după accidentarea suferită la Praga, la 14 august.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2018: Mihaela Buzărnescu și Irina Bara s-au calificat în sferturi la dublu
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2018: Simona Halep şi-a aflat adversara din finală. Românca a câştigat ultimele patru meciuri directe

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top