SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Cum arată ”bula” de la Roland Garros. E chiar mai dificil ca la US Open, pentru că sportivii sunt obligați să stea doar în hotel

Cum arată ”bula” de la Roland Garros. E chiar mai dificil ca la US Open, pentru că sportivii sunt obligați să stea doar în hotel

Amanda Anisimova a invins-o la Roland Garros pe Simona Halep

Organizatorii turneului de la Roland Garros au făcut publice măsurile anti-coronavirus care vor fi aplicate participanților la competiția care începe pe 27 septembrie.


Condițiile din ”bulă” par chiar mai dure ca la US Open, acolo unde cine vroia putea sta în case închiriate aprobate în prealabil de organizatori. Iată care sunt cele mai importante condiții, așa cum au fost sintetizate de cei de la L’Equipe.

  • Participanții trebuie să sosească la Paris cu patru zile înainte cei care joacă în calificări, respectiv cu trei zile înainte cei care joacă direct pe tabloul principal. Excepție fac cei angrenați în alte turnee în zilele respective.
  • Sportivii şi staff-urile lor vor fi testaţi pentru coronavirus la sosirea la hotel, într-o zonă special amenajată. Ei sunt obligați să rămână în camerele lor până la primirea rezultatului negativ al primului test (până la 24 de ore). Adică să nu facă o zi antrenament… Al doilea test va fi făcut în decurs de 48 de ore după primul test.
  • Pentru a putea juca primul meci la turneu, fiecare sportiv sau sportivă trebuie să primească rezultate negative la două teste. Apoi, sportivii vor fi testaţi din cinci în cinci zile.
  • În cazul unui test cu rezultat pozitiv, jucătorul va fi izolat 14 zile şi retras din competiţie. Dacă un sportiv stă în aceeaşi cameră cu o persoană testată pozitiv, sportivul va fi retras din competiţie.
  • Dacă un membru al echipei unui sportiv va fi testat pozitiv, jucătorul va fi testat imediat. Dacă rezultatul testului este negativ şi sportivul nu este cazat în aceeaşi cameră cu persoana infectată, sportivul va fi examinat de echipa medicală Covid, care îşi poate da acordul ca el să joace. Jucătorul va rămâne sub supraveghere şi va fi testat în fiecare zi. Dacă jucătorul testat negativ este cazat în aceeaşi cameră cu persoana infectată, el va fi exclus din competiţie, deoarece nu au fost respectate regulile de distanţare socială.
  • Măştile trebuie purtate tot timpul în afara camerei de hotel, cu excepţia situaţiilor când sportivii joacă sau mănâncă. Acreditările trebuie purtate tot timpul, inclusiv la hotel.
  • Toţi sportivii şi stafurile lor vor fi cazaţi în două hoteluri oficiale. Nu va exista cazare privată şi sportivii nu vor fi autorizaţi să părăsească hotelul în alt scop decât cel de a merge la meci sau la antrenament.
  • Fiecare sportiv are dreptul la două camere, una plătită de federaţia franceză (sunt decontați 309 euro pe noapte pentru una și 216 pentru cealaltă), chiar şi în perioada unei eventuale carantine.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top