SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Patricia Tig > De la ce oră se joacă și cine transmite duminică finala Patricia Țig – Eugenie Bouchard de la Istanbul

De la ce oră se joacă și cine transmite duminică finala Patricia Țig – Eugenie Bouchard de la Istanbul

Patricia Țig în acțiune la turneul WTA de la Hua Hin

Patricia Țig va juca duminică, la Istanbul, prima finala WTA din acest an și a patra a carierei.
După ce a trecut în semifinalele turneului WTA de la Istanbul de sportiva cehă Tereza Martincova, cu scorul de 6-3, 6-3, Patricia Țig o va întâlni duminică, în finala competiției, pe canadianca Eugenie Bouchard. Un nume cunoscut, dar aflată acum pe locul 272 în clasamentul mondial.

Finala turneului de la Istanbul va avea loc duminică, de la ora 17.00, ora României, și va fi televizată în direct pe Digi Sport 3.

Pentru Patricia Țig, aceasta e a patra finală WTA a carierei și a treia după ce a născut-o, în luna noiembrie 2018, pe Sofia. Ea a jucat până acum cu trofeul pe masă la Baku (2015), București (2019) și la Karlsruhe (2019), la acest ultimul turneu, din categoria celor de 125.000 de dolari, cucerind și titlul.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top