SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Imagini dulci foc cu fiul Victoriei Azarenka alături de mama lui, recent finalista US Open 2020

FOTO: Imagini dulci foc cu fiul Victoriei Azarenka alături de mama lui, recent finalista US Open 2020

Victoria Azarenka și fiul ei Leo, în timpul unui meci de la US Open 2020

Victoria Azarenka s-a calificat din nou, după 7 ani, într-o finală de Grand Slam. Spre deosebire de 2013, acum are o persoană specială căreia îi dedică victoriile: fiul ei în vârstă de 3 ani și 9 luni, Leo.




Victoria Azarenka a câștigat joi (vineri dimineață după ora Bucureștiului) una dintre puținele, dacă nu singura semifinală de Grand Slam disputată între mame. Belarusa, mama unui băiețel născut la 19 decembrie 2016, Leo, a învins-o cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3 pe Serena Williams, mama unei fetițe născute la 1 septembrie 2017, Alexis Olympia. A fost prima victorie a jucătoarei de 31 de ani în fața veteranei de 39 după 11 înfrângeri consecutive. Scorul general al întâlnirilor directe a ajuns acum la 18-5 pentru Serena.

Victoria Azarenka a urmărit mai multe meciuri din tribune la US Open alături de fiul său, Leo
Victoria Azarenka a urmărit mai multe meciuri din tribune la US Open alături de fiul său, Leo




Fiul Victoriei Azarenka, Leo, a însoțit-o la US Open 2020

Ca și Serena Williams, care a avut-o pe fiica ei alături la New York, aceasta oferind de-a lungul turneului american imagini superbe în tribune, și Victoria Azarenka l-a luat cu ea pe Leo. De fapt aceasta călătorește alături de fiul ei de la primele ieșiri în circuit după ce a devenit mamă. Chiar dacă nu a fost atât de prezent în tribune cu bona, el tot a asistat la câteva meciuri, dar alături de mama lui, iar imaginile surprinse de camerele de filmat au fost foarte dulci și arată cât ce mare apropiere este între Victoria și fiul ei.

Victoria Azarenka și fiul ei Leo, în timpul unui meci de la US Open 2020
Victoria Azarenka și fiul ei Leo, în timpul unui meci de la US Open 2020

Leo mă inspiră să fiu capabilă să fac ceea ce iubesc. Vreau să-i arăt cum e să muncești din greu, să fii disciplinat, determinat, ce înseamnă să-ți atingi visele și ce înseamnă să fii umil”, declara Victoria Azarenka acum doi ani, la Rogers Cup. Iar sentimentele și convingerile ei nu s-au schimbat până acum, iar rezultatul înregistrat la US Open confirmă acest lucru.

Victoria Azarenka și fiul ei, Leo, la piscină
Victoria Azarenka și fiul ei, Leo, la piscină

Legătura dintre mamă și fiu a devenit parcă și mai puternică după bătălia pentru custodie prin care tenismena a fost nevoită să treacă în 2017. Atunci, tatăl copilului, Billy McKeague, s-a despărțit de ea imediat după ce fuseseră împreună la Wimbledon. A dat-o în judecată și a cerut custodia, iar până la stabilirea unui verdict ea nu a avut voie să părăsească statul California. Din fericire, în 2018 totul s-a încheiat cu bine, astfel că lucrurile au putut reintra în normal din punct de vedere al vieții de mamă și de sportivă, pentru că a avut din nou voie să călătorească.

Leo ar sta toată ziua în brațele Victoriei dacă ar putea
Leo ar sta toată ziua în brațele Victoriei dacă ar putea



Naomi Osaka, în finală la US Open 2020 după un meci istoric

Cea de-a doua finalistă de la US Open 2020 este japoneza Naomi Osaka. Aceasta a învins-o cu scorul de 7-6, 3-6, 6-3 în fața americancei Jennifer Brady, la capătul unui meci caracterizat de specialiști drept cel mai bun din ultimii ani. Pentru asiatică aceasta e a doua finală la Grand Slam-ul de la New York după cea de acum doi ani, câștigată în fața Serenei Williams.



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top