SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Patricia Tig > Patricia Țig este CAMPIOANĂ la turneul WTA de la Istanbul!

Patricia Țig este CAMPIOANĂ la turneul WTA de la Istanbul!

Patricia Țig, la BRD Bucharest Open 2019

Victorie mare pentru Patricia Țig, care a cucerit cel mai important trofeu al carierei. Românca s-a impus în finala turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii în valoare totală de 275.000 de dolari.
În finala competiției din Turcia, Patricia Țig a învins-o cu scorul de 2-6, 6-1, 6-4 pe fosta finalistă de la Wimbledon, canadianca Eugenie Bouchard. Partida a început prost pentru jucătoarea noastră, care a pierdut primul set în 37 de minute. Apoi, românca a preluat inițiativa și părea că se va impune lejer, mai ales după ce a condus cu 4-1 și 5-3 în setul al treilea. De asemenea, a ratat 3 mingi de set pe propriul serviciu, dar canadianca a revenit. Până la urmă, Țig s-a impus cu 7-6, dar numai după ce românca a ratat alte trei mingi de meci pe serviciul adversarei.

Astfel, Patricia a obținut rezultatul carierei din cea de-a treia finală WTA disputată în carieră. Pe precedentele două le pierduse la Baku, în 2015, și la București, anul trecut. Ea avea totuși în palmares un trofeu, la un turneu WTA de 125.000 de dolari, considerat la limita între ITF-uri și WTA-uri. Victoria a fost obținută anul trecut, la Karlsruhe. De remarcat este că, în afara finalei de la Baku, toate celelalte rezultate importante au venit pentru Patty după ce a devenit mamă. Ea a născut în noiembrie 2018 o fetiță, Sofia. Tatăl acesteia este chiar antrenorul tenismenei, Răzvan Sabău.

Prin succesul din Istanbul, Patricia Țig (26 de ani) va face un salt impresionant în clasamentul mondial. Ea va intra în premieră în Top 60 WTA, urmând să ocupe locul 58 în lume. Înaintea începerii competiției, era pe poziția a 80-a. În ceea ce o privește pe Eugenie Bouchard, aceasta a urcat 109 în clasamentul mondial, unde va ocupa poziția 163.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top