SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2020: Trei românce, în turul 2 al calificărilor. Alte trei vor juca miercuri în primul tur. Mihaela Buzărnescu a fost învinsă

Roland Garros 2020: Trei românce, în turul 2 al calificărilor. Alte trei vor juca miercuri în primul tur. Mihaela Buzărnescu a fost învinsă

Jaqueline Cristian în acțiune la Wimbledon 2015

Monica Niculescu, Laura Paar și Jaqueline Cristian au ajuns în turul doi al calificărilor de la Roland Garros. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată, în timp ce miercuri vor juca alte trei românce.
Laura Paar a fost prima româncă ajunsă în turul doi al calificărilor de la Roland Garros. Ea a trecut în runda inaugurală de sportiva franceză Margot Yerolymos, scor 1-6, 6-2, 6-2. În runda următoare, Paar va evolua cu a doua favorită din calificări, sportiva ucraineană Marta Kostiuk,

Monica Niculescu, cap de serie numărul 16, a învins-o, cu scorul de 6-2, 7-5, pe japoneza Chihiro Muramatsu. Următoarea ei adversară va fi bulgăroaica Eliţa Kostova.

Jaqueline Cristian a trecut cu scorul de 6-2, 7-6 de Jana Cepelova din Slovacia. Următoarea ei adversară va fi argentinianca Nadia Podoroska, cap de serie numărul 8.

Din păcate, Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 5, e departe de orma de acum doi ani, așa că a fost eliminată în prima manşă de britanica Harriet Dart, scor 6-3, 6-0.
Miercuri joacă alte trei românce în primul tur de calificări

Miercuri, vor intra în concurs următoarele trei jucătoare române:

Gabriela Ruse, locul 179 WTA – Victoria Kan (Rusia), locul 222 WTA;

Gabriela Talabă, locul 241 WTA – Clara Tauson (Danemarca), locul 187 WTA;

Irina Bara, locul 142 WTA – Tereza Mrdeza (Croaţia), locul 243 WTA.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top