SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep a împlinit 29 de ani. A avut parte de o surpriză imensă făcută de unul dintre sponsori, chiar de ziua ei!

Simona Halep a împlinit 29 de ani. A avut parte de o surpriză imensă făcută de unul dintre sponsori, chiar de ziua ei!

Simona Halep la players party Dubai 2020

Simona Halep împlinește duminică 29 de ani și, chiar dacă este la mare distanță de casă, ea urmând să evolueze chiar azi la Roland Garros, în primul tur, iubirea celor de acasă o înconjoară și la Paris. Unul dintre sponsorii ei, Banca Transilvania, i-a făcut o surpriză imensă.
Banca Transilvania i-a transmits un mesaj aniversar chiar în Paris, în numele tuturor românilor, în semn de preţuire pentru că este unul dintre simbolurile României cu care ne mândrim. Urarea de ”La Mulţi Ani”, în engleză şi franceză, apare azi pe 430 de ecrane din Paris, precum şi în presa online din Franţa.

Mesajul pentru Simona Halep a fost vizibil de ziua ei pe peste 400 de ecrane din Paris
Mesajul pentru Simona Halep a fost vizibil de ziua ei pe peste 400 de ecrane din Paris

BT i-a făcut Simonei Halep o surpriză similară în august 2019, cu mesajul “Our hero”, proiectat în New York, în Times Square, odată cu participarea la US Open şi cu ocazia câştigării titlului de la Wimbledon.
Simona Halep apare inclusiv în câteva campanii ale băncii, toate pentru a încuraja românii de pretutindeni şi pentru a le da încă un motiv de mândrie: ”Hai să facem treabă, România!”, ”Curaj, România!”, dar şi ”La mulţi ani, România!”.

Simona Halep s-a numărat, de asemenea, printre invitaţii podcast-ului BT Talks, în iunie. “Despre multă muncă, performanţă şi despre cum este să câştigi o finală de Grand Slam” este cel mai ascultat episod al podcast-ului BT.

Banca Transilvania susţine, de asemenea, realizarea primului documentar despre Simona Halep, numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni.

CITEȘTE ȘI:  Ce bine îi stă Simonei Halep cu trofeul de la Roma în brațe! - FOTOGALERIECum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2018: Simona Halep, după înfrângerea categorică din semifinale: ”Nu am fost pregătită și am jucat greșit”

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top