SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Una dintre prietenele apropiate ale Simonei Halep din circuitul WTA are cancer!

Una dintre prietenele apropiate ale Simonei Halep din circuitul WTA are cancer!

Simona Halep este bună prietenă cu Carla Suarez Navarro

O veste îngrijorătoare vine din tenisul feminin. Fostă ocupantă a locului 6 în lume în 2015, spaniola Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic. Ea va face chimioterapie în următoarele 6 luni.
”Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni”, a anunţat jucătoarea spaniolă, în vârstă de 31 de ani.

În prezent pe locul 71 în lume, ea plănuia să se retragă la finalul actualului sezon. Ultima ei apariție a fost în luna februarie, la Doha. ”Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicilor zilnic, lăsând orice altceva pe planul doi”, a mai spus Carla Suarez Navarro, care are două titluri WTA în palmares, Doha 2016 și Oeiras 2014. De asemenea, a mai disputat 9 finale.

Simona Halep si Carla Suarez Navarro s-au antrenat impreuna la Madrid
Simona Halep si Carla Suarez Navarro s-au antrenat impreuna la Madrid în 2019

Ea este, totodată, una dintre cele mai bune prietene din circuit ale Simonei Halep. Cele două nu doar că s-au antrenat de multe ori în timpul turneelor, dar atunci când Carla a venit să joace la București, în 2017, Simona i-a dat mesaj să o întrebe dacă are nevoie de ceva pe perioada șederii în România.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Cum arată ”bula” de la Roland Garros. E chiar mai dificil ca la US Open, pentru că sportivii sunt obligați să stea doar în hotel

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top