SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2020: Novak Djokovic, DESCALIFICAT în meciul cu Pablo Carreno-Busta, din optimile de finală!

US Open 2020: Novak Djokovic, DESCALIFICAT în meciul cu Pablo Carreno-Busta, din optimile de finală!

Novak Djokovic a fost dat afară de la US Open 2020

US Open 2020 va rămâne în istorie ca una dintre cele mai rușinoase turnee de Grand Slam disputate vreodată. Ultimul moment urât este descalificarea lui Novak Djokovic pentru o fază care se întâmplă la fiecare meci. DIn păcate pentru sârb, el a avut ghinionul ca mingea trimisă ușor în spate să lovească o arbitră de linie care nici dacă era rudă cu fotbalistul Florin Tănase nu s-ar fi tăvălit atât.
Liderul clasamentului mondial, Novak Djokovic, a fost descalificat pentru un gest catalogat drept nesportiv făcut în momentul în care adversarul său a reușit break-ul și conducea cu 6-5 în primul set. Atunci, după pierderea punctului care a dus la câștigarea game-ului de către spaniol, Nole a trimis, oarecum supărat, o minge în spatele terenului propriu. A făcut un gest pe care îl fac 99% dintre jucători și jucătoare, ca să nu spun că o fac toți. Ei bine, mingea asta, care nu a avut forță și nu a avut nici măcar vreun scop, doar eventual să se mai elibereze de tensiune, deși nu a fost trimisă deloc cu putere, a lovit o arbitră de linie în față, iar ea s-a prăbușit ca Florin Tănase în careu când se apropie un adversar. Sau, dacă vreți, ca băieții ăia din reclama de la Penny (cred) care când erau loviți de cărucior în magazin începeau să se tăvălească de mama focului ca fotbaliștii când sunt faultați.

Cert este că pe teren a venit supervizorul, care după ce a dialogat cu Nole minute bune, i-a explicat că trebuie să îl descalifice pentru gest nesportiv, pentru că a lovit arbitrul după terminarea punctului. O decizie care nu ar fi fost luată niciodată dacă s-ar fi jucat cu o arenă arhiplină. Și care a părut mai mult o pedeapsă pentru că Djokovic a avut tupeul să înființeze Asociația Tenismenilor.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top