SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Roma 2020: Simona Halep a aflat cine îi va fi prima adversară în cadrul turneului italian. Când va avea loc meciul

WTA Roma 2020: Simona Halep a aflat cine îi va fi prima adversară în cadrul turneului italian. Când va avea loc meciul

Simona Halep la Praga

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Roma, și-a aflat adversara din turul secund, acolo unde a fost calificată direct. Numele ei este o surpriză.Contrar așteptărilor, italianca Jasmine Paolini, locul 97 WTA, beneficiară a unui wild card, a eliminat-o pe letona Anastasija Sevastova, ocupanta poziție 45 WTA. Peninsulara a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3, după 66 de minute de joc și și-a asigurat o întâlnire în premieră cu a doua jucătoare a lumii. Acesta va avea loc miercuri.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep și Darren Cahill, revedere după 7 luni

Marți, însă, o vom avea în primul tur pe Irina Begu, care va juca tot împotriva unei italience vuwild-card, Elisabetta Cocciaretto, locul 128 WTA. Dacă va trece de ea, Irina va juca în turul secund contra favoritei 7, britanica Johanna Konta, calificată direct acolo.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2018 - declarații Simona Halep: ”Sunt o jucătoare mai bună ca anul trecut”

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top