SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Ce poziții ocupă româncele în clasament după Roland Garros. Premiere pentru Patricia Țig și Irina Bara

Ce poziții ocupă româncele în clasament după Roland Garros. Premiere pentru Patricia Țig și Irina Bara

Patricia Țig la Roland Garros

După terminarea turneului de la Roland Garros s-a publicat și noul clasament mondial WTA. Iată ce locuri ocupă româncele.
Simona Halep se menține pe locul secund și acolo va sta până anul viitor. Este urmată, dintre jucătoarele românce, de Patricia Ţig, care două poziții, până pe locul 57, cel mai bun din carieră. Irina Begu a coborât trei poziţii, până pe 76, Sorana Cîrstea a coborât şi ea patru locuri, până pe 88, iar Ana Bogdan a urcat o poziţie, până pe locul 92.

Irina Bara a avut cea mai importantă ascensiune dintre româncele din Top 200 WTA. Ea a urcat de pe locul 142 pe 116, cel mai bun din carieră, fiind prima româncă dintre locurile 100 și 200 WTA. E urmată de Mihaela Buzărnescu, care a coborât 6 poziții, până pe locul 133, de Monica Niculescu, care e pe 142, în coborâre o poziţie, de Jaqueline Cristian, care ocupă locul 169, în coborâre o poziţie, Gabriela Ruse, care a urcat două locuri, până pe 177 şi de Laura Paar, care se menţine pe 199.Modificări în Top 20 WTA

Campioana de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek a urcat de pe locul 54 pe 17, cel mai bun din carieră. Învinsa ei din finală, americanca Sofia Kenin, a urcat de pe locul 6 pe 4. La rândul ei, Karolina Pliskova a coborât de pe locul 4 pe 6. O altă jucătoare cehă, Petra Kvitova, a revenit în Top 10 WTA, urcând, grație semifinalei de la Roland Garros, de pe locul 11 pe 8. Au coborât câte un loc olandeza Kiki Bertens şi americanca Serena Williams, iar elveţianca Belinda Bencic a ieşit din Top 10 WTA, coborând o poziţie, până pe locul 11.

Top 10 WTA

1. Ashleigh Barty (Australia) – 8.717 de puncte;

2. Simona Halep (România) – 7.255;

3. Naomi Osaka (Japonia) – 5.780;

4. Sofia Kenin (SUA) – 5.760;

5. Elina Svitolina (Ucraina) – 5.260;

6. Karolina Pliskova (Cehia) – 5.205;

7. Bianca Andreescu (Canada) – 4.555;

8. Petra Kvitova (Cehia) – 4.516;

9. Kiki Bertens (Olanda) – 4.505;

10. Serena Williams (SUA) – 4.080.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top