SUNTETI AICI
ACASA > International > Criză de nervi rar văzută pe un teren de tenis, la Antwerp (VIDEO)

Criză de nervi rar văzută pe un teren de tenis, la Antwerp (VIDEO)

Karen Khachanov a avut o criză de nervi la Antwerp

Rusul Karen Khachanov, ocupantul locului 17, a dat dovada că pandemia face rău și nervilor oamenilor sănătoși. A avut o criză chiar pe teren la Antwerp.
Ieşirea nervoasă a lui Khachanov a avut loc în tiebreak-ul setului secund al meciului cu britanicul Daniel Evans, din sferturile de finală ale turneului de la Antwerp.
La scorul de 6-3, 6-6, 7-7, pentru Khachanov, Evans a trimis o minge spre linia laterală a terenului, pe care arbitrul a considerat-o bună, iar rusul, aut. Favoritul a pus racheta pe teren şi a început să se certe cu arbitrul. “Este o glumă!”, i-a strigat Khachanov arbitrului de scaun de mai multe ori. “Toată lumea a văzut că a fost aut, eşti beat?”, a continuat jucătorul. Partida a continuat şi rusul a pierdut setul la 7, în tie-break. În drum spre scaun, Khachanov a dat șutat cu putere în fileu şi a lovit cu racheta de două ori în scaunul arbitrului.

Descăracarea nu l-a ajutat, căci Evans avea să se impună şi în decisiv, cu 6-4. Culmea, Khachanov a primit doar un avertisment pentru ieşirile lui nervoase.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top