SUNTETI AICI
ACASA > International > Novak Djokovic a egalat un record istoric, deținut de Pete Sampras!

Novak Djokovic a egalat un record istoric, deținut de Pete Sampras!

Novak Djokovic la Viena

Novak Djokovic pare decis să bată toate recordurile tenisului masculin. El tocmai a egalat o performanță istorică, stabilită de idolul său, Pete Sampras, acum mai bine de 20 de ani.
Prin calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Viena, Novak Djokovic și-a asigurat primul loc în clasamentul mondial ATP la finalul anului pentru a șasea oară în carieră. El va egala astfel un record fabulos, deținut, din 1998, de idolul său, americanul Pete Sampras. Acesta a terminat pe primul loc în lume la finalul a șase sezoane consecutive, în perioada 1993 – 1998. Djokovic a mai reușit să termine primul în 2011, 2012, 2014, 2015 şi 2018.

Punctele necesare asigurării matematice a primului loc în lume au fost obținute prin victoria cu scorul de 7-6, 6-3 din fața croatului Borna Coric.
Novak Djokovic va depăși în 2021 și recordul istoric al lui Roger Federer

Iar recordurile lui Djokovic s-ar putea să nu se termine aici. Pentru că el ar putea depăși la începutul anului viitor o altă performanță fabuloasă: cele mai multe săptămâni petrecute pe primul loc în lume. Deocamdată, recordul e deținut de Roger Federer, cu 310 săptămâni ca lider mondial. Nole se află acum în săptămâna 292 și nu sunt semne că va coborî de acolo prea repede.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICLeave a Reply

Top