SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Nu toți tenismenii câștigă averi. Suma incredibil de mică primită de o jucătoare la un turneul în Franța

Nu toți tenismenii câștigă averi. Suma incredibil de mică primită de o jucătoare la un turneul în Franța

Tenisul e un sport exceptional

Jucătorii și jucătoarele de tenis sunt printre cei mai invidiați sportivi din lume, din cauza premiilor mari vehiculate în turneele importante. Numai că realitatea este cu totul alta și e foarte dură. Doar un mic, foarte mic procent dintre ei ajung să pună mâna pe banii adevărați. Ceilalți, se chinuiesc să supraviețuiască într-un sport care nu macină doar sănătatea, ci și finanțele familiei. Iar mai jos puteți vedea un exemplu elocvent.
Ceea ce puteți vedea mai jos este chitanța primită de franțuzoaica Manon Arcangioli (26 de ani), după eliminarea în primul tur al calificărilor turneului ITF de 25.000 de euro de la Cherbourg en Contentin. După cum veți citi, din premiul total de 45 de euro, tenismena a rămas, după scăderea taxei de înscriere și a altor cheltuieli, nu mai puțin de… 3 euro! Adică nu și-a scos nici banii de benzină, presupunând că locuiește în apropiere. Dar gândiți-vă în ce stres continuu trebuie să stea jucătorii și jucătoarele care se duc în alte țări să joace și deasupra cărora pândește mereu pericolul eliminării premature, în urma căreia să nu își scoată nici banii de cazare, că de avion e și mai dificil.

Jucătoarea franceză a primit doar 3 euro după eliminarea în primul tur al calificărilor
Jucătoarea franceză a primit doar 3 euro după eliminarea în primul tur al calificărilor (FOTO: Tennisforum.com)

Iar ăsta e un purgatoriu prin care au trecut sau trec cea mai mare parte din practicanții tenisului, pentru că, doar cu puține excepții, toți au luat-o de jos. Iar pentru a rezista ai nevoie nu doar de nervi foarte tari, ci și de rezerve financiare solide, în condiția în care nimeni nu știe dacă și când vor fi recuperați respectivii bani. Este o lecție pe care în special părinții jucătorilor o știu foarte bine.

CITEȘTE ȘI:  Turneul Campioanelor 2019, competiția cu cele mai mari premii din istoria tenisului. Iată cât va câștiga campioana
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Arena centrală "blestemată" de la WTA Nottingham. 19 mingi de meci salvate în 3 meciuri !

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top