SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep are coronavirus! Cum se simte campioana noastră

Simona Halep are coronavirus! Cum se simte campioana noastră

Simona Halep în plină acțiune în timpul meciului câștigat cu Elise Mertens, în optimile de finală ale Australian Open 2020

Coronavirusul nu ține cont de banii din cont sau de numărul trofeelor. Cea mai importantă sportivă din România, Simona Halep, a fost depistată pozitiv la corovirus.
Anunțul a fost făcut chiar de campioana de la Wimbledon, pe Twitter: “Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”, a scris ea, pe Twitter.

Simona Halep se alătură astfel numelor importante din tenis care au fost infectate cu coronavirus. În vară, Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial, dar și alți jucători participanți la Adria Tour, au fost, de asemenea, pozitivi.

Simona Halep se află în perioada de pauză dintre sezoane, deoarece ea a decis după Roland Garros, unde a fost eliminată în optimi, să nu mai evolueze la nici un turneu în acest an.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep la plecarea spre Praga: ”Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine.”

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top