SUNTETI AICI
ACASA > International > Telenovelă în tenis: Zverev a aflat din presă că fosta iubită e însărcinată cu copilul lui!

Telenovelă în tenis: Zverev a aflat din presă că fosta iubită e însărcinată cu copilul lui!

Alexander Zverev

Lovitură de teatru: Alexander Zverev a aflat din presă că va deveni tată, pentru că el deja s-a despărțit de mama viitorului lui copil, fotomodelul de origine română Brenda Patea.
La 23 de ani, Alexander Zverev părea reintrat pe orbita marii performanțe după despărțirea din luna august de fotomodelul german de origine română Brenda Patea (27 de ani). A jucat de atunci finala la US Open și a cucerit în ultimele săptămâni două titluri consecutive la Koln. Ei bine, când părea că totul îi merge bine, un interviu acordat de Brenda i-a dat lumea peste cap: ”Sunt însărcinată în 20 de săptămâni și este copilul lui Alex”, a spus fotomodelul cu părinți români într-un interviu pentru revista ”Gala”. În aceeași publicație, Patea a lămurit și motivul despărțirii de tenismen: ”A fost o criză înainte de despărțire, pentru că aveam viziuni diferite despre viață. Oricine trăiește lângă un sportiv trebuie să se adapteze programului lui”, a mai spus ea.

Brenda Patea , iubita de origine română a luiAlexander Zverev, la plajă
Brenda Patea (FOTO: Instagram)
Brenda Patea nu vrea să împartă custodia cu Alexander Zverev

Brenda nici nu se gândește să se împace cu Zverev și nici să împartă custodia copilului cu el! De altfel, ea nici nu a mai vorbit cu el de la despărțire. ”Nici nu intră în discuție. Copilul nu a fost plănuit, dar voi face totul pentru a mă asigura că va crește într-un mediu armonios. Sunt în postura fericită de a putea crește singură un copil”, a declarat nemțoaica de origine română.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top