SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Francesca Schiavone, mărturii din lupta câștigată cu cancerul: ”Lumea ta se prăbușește”

Francesca Schiavone, mărturii din lupta câștigată cu cancerul: ”Lumea ta se prăbușește”

Francesca Schiavone

Italianca Francesca Schiavone a povestit calvarul prin care a trecut în cea mai grea perioadă din viață: cea în care a luptat cu cancerul.
Campioană la Roland Garros în 2020, după o finală câștigată cu 6-4, 7-6 în fața australiencei Samantha Stosur, Schiavone s-a vindecat de cancer în decembrie anul trecut, după câteva luni de chimioterapie și alte tratamente.”Pierdusem multe kilograme, dar per total eram bine. Apoi, într-o zi, am desoperit un nodul în gât, am mers la doctor, care mi-a descoperit boala. Când ți se spune, toată lumea se prăbușește în capul tău, este totul incert și negru în jur, crezi că ai pierdut totul”, a rememorat acele clipe groaznice Schiavone pentru Podcastul ”One More Time”, al lui Luca Casadei.
Sfaturile italiencei Francesca Schiavone pentru cei bolnavi de cancer

Apoi, a dezvăluit care sunt cele trei sfaturi pe care le dă tuturor celor care trec printr-o asemenea încercare: ”În primul rând, înconjurați-vă cu persoane care vă iubesc. Apoi, este bine de știut că suntem mai puternici cu cât credința este mai mare. Și, ultimul lucru, găsiți ceva ce vă motivează, vă stimulează să vă treziți zilnic pentru a lupta. Pentru mine a fost cea mai grea luptă cu care am avut de-a face, iar cea mai bună parte este că am reușit să câștig această luptă. Când mi-au spus asta acum câteva zile am explodat de fericire”, a mai declarat italianca.

CITEȘTE ȘI:  Schiavone a câştigat cel mai lung meci feminin din istoria turneelor de Grand Slam

Francesca Schiavone va deschide un bistro în Milano

După ce a scăpat de această încercare, Schiavone spune că are planuri mari: ”Acum sunt gata pentru noi proiecte. Alături de partenera mea vom căuta un loc micuț în Milano unde ne vom deschide un mic bistro. Asta îmi dă foarte multă energie și motivație”, a mai spus Francesca.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Francesca Schiavone a cucerit titlul la Bogota, la 36 de ani

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top