SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > O rivală a Simonei Halep s-a despărțit de antrenor. Ce i-a reproșat

O rivală a Simonei Halep s-a despărțit de antrenor. Ce i-a reproșat

Simona Halep, alături de celelalte 7 jucătoare, alături de trofeul Turneului Campioanelor

Luna noiembrie este una tradițională a despărțirii de antrenor și de formare a unei noi echipe. Ultima intrată pe lista celor care au renunțat la tehnician este Karolina Pliskova.
A șasea jucătoare a lumii a anunțat că s-a despărțit de antrenorul Daniel Vallverdu, cu care colabora de exact un an, din noiembrie 2019. Împreună cu el a cucerit titlul la Brisbane, de la începutul anului, şi a pierdut finala turneului de la Roma, în faţa Simonei Halep, după ce a abandonat la scorul de 0-6, 1-2.

Problema este că la US Open şi la Australian Open, Pliskova nu a trecut de turul al doilea, în timp ce la Australian Open a fost eliminată în turul al treilea.

Soţul şi managerul jucătoarei cehe, Michal Hrdlicka, a precizat că Pliskova îşi doreşte un antrenor cu normă întreagă, reproșându-i indirect lui Vallverdu (34 de ani) că îl pregătea în paralel și pe elveţianul Stan Wawrinka.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top