SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Condiții drastice impuse jucătorilor pentru Australian Open 2021: carantină două săptămâni plus pericol de izolare

Condiții drastice impuse jucătorilor pentru Australian Open 2021: carantină două săptămâni plus pericol de izolare

Imaginea machetei complexului Melbourne Park, pe care se dispută meciurile de la Australian Open 2020. Complexul are 22 de terenuri, dintre care trei cu acoperiș retractabil

Cine vrea să participe la ediția de anul viitor a Australian Open va fi silit să respecte niște condiții drastice. Este foarte posibil ca mulți jucători și jucătoare de top să renunțe să mai joace acolo.
Conform celor de la L’Equipe, Australian Open va fi mutat între 8 și 21 februarie, în loc să se desfășoare așa cum era programat inițial, din 18 ianuarie. Motivul mutării este prezentat tot de francezi, care spun că cine vrea să participe trebuie obligatoriu să sosească în Australia între 15 şi 17 ianuarie 2021 şi să intre într-o carantină de tip “bulă”, care va dura două săptămâni, până la 31 ianuarie.
Timp de două săptămâni se iese din cameră doar 5 ore pe zi

Condițiile carantinei sunt foarte dure. În timpul ei, nimeni nu are voie să petreacă mai mult de cinci ore în afara camerei de hotel, iar acest timp fi dedicat exclusiv pentru antrenamente pe teren, în sala de gimnastică sau la tratament! Toate aceste activități vor avea loc numai în Melbourne Park, complexul care va găzdui turneul.

Un jucător poate fi însoţit spre complex doar de o persoană, dar nu neapărat aceeaşi în fiecare zi. Problema este că tenismenii și tenismenele nu vor putea să schimbe partenerii de antrenament, căci regulamentul spune că se vor forma grupuri de câte doi jucători/ jucătoare şi vor putea să se antreneze doar între ei pe parcursul întregii carantine!! problema este că dacă vreunul dintre cei patru va fi testat pozitiv pentru noul coronavirus, toţi vor rămâne în camerele lor timp de 14 zile după test.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, atitudine de învingătoare la Australian Open: "Refuz să pierd, refuz să accept că adversara poate fi mai bună"

De-a lungul celor două săptămâni de carantină, testelepentru coronavirus vor avea loc pentru toţi în zilele 1, 3, 7, 10 şi 14.

Partea frumoasă este că după această perioadă, toată lumea va putea trăi şi călători normal în Melbourne, acolo unde coronavirusul aproape a dispărut. Asta dacă va merge cineva la turneu.

Australian Open 2021 ar putea fi anulat

Conform aceleiași surse, există și posibilitatea ca turneul să fie anulat, în funcţie de deciziile finale ale guvernului statului Victoria, dar și de numărul tenismenilor înscriși. Dacă nu se va mai juca, atunci celelalte turnee de pe celelalte continente se vor desfășura normal în februarie și martie. Dacă Australian Open se va ține, atunci calendarele ATP și WTA vor fi refăcute.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2018: Alexandra Dulgheru și Irina Bara sunt în turul secund al calificărilor

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top