SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Cine va televiza vineri meciul Simona Halep – Ashleigh Barty, din turneul demonstrativ de la Adelaide

Cine va televiza vineri meciul Simona Halep – Ashleigh Barty, din turneul demonstrativ de la Adelaide

Simona Halep, la Roma

Simona Halep va disputa vineri dimineață, în jurul orei 11.30, ora României, primul meci din acest an, chiar contra liderului mondial, australianca Ashleigh Barty.
Chiar dacă este un meci demonstrativ, atât Simona, cât și adversara sa îl privesc cu toată atenția, pentru că ce poate fi mai bun pentru pregătirea noului sezon decât un ”amical” cu numărul 1 WTA?

Meciul face parte din turneul demonstrativ de la Adelaide, acolo unde participă primele trei jucătoare din lume plus Serena Williams și primii trei tenismeni din ATP, plus italianul Jannik Sinner. De asemenea, Irina Begu va juca un set cu Venus Williams.

Partida din Simona Halep și Ashleigh Barty va încheia programul zilei de joi. Ea va începe în jurul orei 11.30 și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1.

După acest meci, vineri, Simona va zbura spre Melbourne, acolo unde va juca, de luni, la turneul WTA 500, iar apoi, din 8 februarie, va evolua la Australian Open.

AICI vedeți programul meciurilor de joi.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Simona Halep a făcut primul antrenament la Indian Wells

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top