SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Este oficial: Simona Halep s-a înscris la turneul de dinaintea Australian Open

Este oficial: Simona Halep s-a înscris la turneul de dinaintea Australian Open

Simona Halep în acțiune la turneul WTA Dubai 2020

Simona Halep este înscrisă în mod oficial la unul dintre cele două turnee WTA 500 care vor avea loc la Melbourne în săptămâna premergătoare Australian Open. Este o confirmare a informației pe care doartenis.ro v-a oferit-o în exclusivitate încă din 19 decembrie, după cum puteți reciti AICI.
Organizatorii turneelor de la Melbourne au anunţat că 49 dintre primele 50 de jucătoare ale lumii, inclusiv Simona Halep, vor participa la cele două turnee de categorie WTA 500 ce vor avea loc în paralel, între 31 şi 6 februarie, la Melbourne, înaintea Australian Open. Singura sportivă din Top 50 WTA care va lipsi la primul Grand Slam al anului este olandeza Kiki Bertens, ocupanta locului 9 WTA, care e accidentată.

Din România mai sunt acceptate direct Patricia Ţig, Sorana Cîrstea şi Irina Begu.

Pentru că este o situație cu totul nouă în istoria tenisului, cu jucătoarele înscrise la ”grămadă” pentru două turnee care se dispută în același timp în același complex, iată, pe scurt, cum vor fi ele împărțite la o competiție sau alta.

Pentru a fi condiții egale de disputare a celor două turnee, primele 32 de jucătoare din clasament vor fi împărţie în două grupe de câte 16 şi vor fi capi de serie la Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic. Turneele au fost numite astfel pentru a recunoaşte regiunile cheie din Victoria. Deci, în cazul în care grupele nu vor fi alcătuite prin tragere la sorți, Simona va fi cap de serie numărul 1 la întrecerea la care va lua parte.

Tablourile principale ale celor două turnee feminine, care vor fi completate cu sportive stabilite prin tragere la sorţi, vor fi de câte 64 de jucătoare. Calificările şi meciurile de pe tablourile principale vor începe la 31 ianuarie, adică după ce toate jucătoarele au încheiat carantina obligatorie de 14 zile de la sosirea în Australia.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top